Image
Image

Stallplats

På gården finns ett antal boxar för uppstallning. Alla hästar som står uppstallade på Gustafslund har tillgång till gräshagar, ridhus, ridbana och hinderpark.

Du som hyr studentrum på gården har din häst i Studentstallet, läs mer om det nedan. Det finns också uppstallning för dig som inte kan eller vill komma till stallet dagligen, eller vill lägga din tid mest på ridning. Det finns olika servicenivåer att välja på men generellt ingår halm/spån, hösilage och havre i priset. Boxarna är murade och har öppna fronter.

Det finns flera boxar som sköts gemensamt av de uppstallade. Där finns det flera uppställningsplatser, varav en i spolspilta med kallt och varmt vatten tillgängligt. Stallet har flera uppvärmda, låsbara sadelkamrar.

Alla hästar går två och två i stora gräshagar. Det finns även möjlighet för egen hage.

Studentstallet

Studentstallet  sköts gemensamt av de studenter som bor på gården. Att stallet sköts gemnsamt innebär att ni som stallar upp håller ordning på er egna box och även i och runt stallet, samt fodrar och släpper ut/in alla hästarna gemensamt.

Vid in och utflytt från Studentstallet ca mitt i månaden betalar du endast hyra för halva månaden.

Uppstallning i kollektivstallet kostar 4 000 kr inkl moms/månad och inkl halm/spån(max 5 balar) och 12kg hösilage och 2 kg havre.

Servicestallet

Vi har också boxplatser där vi erbjuder service mån-fre, på helgerna hjälps vi åt med passen. På vardagarna ingår fodring, in- och utsläpp och det kan även vara möjligt att få hjälp med mockning och ridning.

Uppstallning med service kostar från 5 000kr inkl moms/månad och inkl halm/spån, hösilage, havre, fodringar samt in- och utsläpp.

Från den 1 juli till den 31 juli sköter vi stallet kollektivt på rullande schema, till nedsatt hyresavgift.

Just nu har vi tre lediga platser till ponny i Servicestallet

Bed & Box

Tävla eller träna i Skåne? På Gustafslund kan du hyra stallplats och boende för en dag, helg eller vecka.

Boende 300kr/dygn, ta med egna handdukar och lakan.

Stallplats 600kr för första dygnet, inkl 2 spånbalar och en kärra halm. Hösilage 4kr/kg. Extra spånbal 130kr.
Andra dygnet 400kr, därefter 300kr/dygn.

Bekräfta din bokning genom betalning senast 7 dagar innan ankomst. Swish 123 092 73 43. Kontakta mig för info vid utlandsbetalning.